Worship in Deventer – Over ons

Nieuw in Deventer!
Een groep enthousiaste christenen is een nieuw initiatief gestart in Deventer. Eén keer in de 2 maanden zal er een interkerkelijke worshipavond worden gehouden. Tot nu toe is als locatie gekozen voor de Koningskerk, Marienburghstraat 4, Keizerslanden. Andere locaties zijn ook mogelijk. Houd de website in de gaten voor informatie over aanvang en locatie.

Interkerkelijk wil zeggen, georganiseerd door meerdere kerken samen. Worship betekent aanbidding. Iedereen, jong en oud, is welkom om te komen kijken en luisteren of kennis te maken met het christelijk geloof.

Op deze avonden zal er livemuziek van een band zijn. Eveneens zal er een spreker zijn, die een korte overdenking zal houden.

Wat u kunt doen om Worship in Deventer verder op de kaart te zetten

Het zou mooi zijn, als worshipindeventer ook echt interkerkelijk gemeente breed wordt gedragen. Daarvoor kunnen we nog wel wat hulp gebruiken.

Deel ons verhaal
Om deze interkerkelijke avond ook interkerkelijk bekend te maken, willen we u vragen de berichten en afbeeldingen op social media te delen en onze flyers te printen en op te hangen in uw kerk en te delen via de kerksite, social media kanalen en het scherm voor/na de kerkdienst.

Geef je op als spreker
Daarnaast zijn wij als team op zoek naar (gratis) sprekers uit de Deventer kerken. Weet u wie dit leuk vindt en dit goed zou kunnen, laat het mij weten. Graag ontvangen we de contactgegevens via email.

Wordt teamlid
We zijn als team op zoek naar mensen die de bezoekers welkom willen heten, gastvrouwen/gastmannen en iemand die flyers, logo, tekst en foto’s wil maken voor de website.

Opmerkingen, tips, vragen? Laat het weten. Mail naar info@worshipindeventer.nl

Hartelijke groet,
Namens team Worshipindeventer.n