Worship Lab – Deventer

God aanbidden en op Jezus lijken!

De naam Worship Lab is een aantal jaar geleden ontstaan. Het staat voor het zoeken van nieuwe manieren om God in aanbidding te zoeken, en in Zijn aanwezigheid getransformeerd te worden naar zijn beeld.

Wat kun je verwachten?
Zoals in de eerste gemeenten: iedereen neemt wat mee, een lied, een bijbeltekst, een woord, een gebed of enkel het verlangen bij God te zijn. Samen verstaan we Gods stem. We wisselen zingen af met momenten van gebed. Ook voor persoonlijke voorbede/ministrygebed is plek. In het licht van zijn Aangezicht merken we vanzelf op welke terreinen in ons leven we strijd, of juist lauwheid ervaren. Samen we zoeken we Gods aanwezigheid en de kracht van zijn Geest in gebed zodat Hij zijn werk in ons kan doen. Zodat wij tot zegen kunnen zijn in Deventer.

Doel
We willen met een interkerkelijke groep Christenen nadenken over de invulling van Worship in Deventer. Interkerkelijk wil zeggen, georganiseerd door leden van meerdere kerkgemeenschappen uit Deventer samen. Worship betekent aanbidding. Lab is een afkorting van laboratorium. Worship Lab geeft ons de ruimte voor onderzoek naar mogelijkheden om te zoeken naar nieuwe manieren om God te aanbidding. Iedereen, jong en oud, uit elke kerkgemeenschap is welkom om de mogelijkheden samen met ons te onderzoeken. Het leuke is dat een laboratorium heel geschikt voor het doen van experimenten. Experimenteer je mee?

Wanneer
Op dit moment eens in de twee weken in de even weken op zondag van 19.30 uur tot 21.00 uur.
Blijf op de hoogte van actuele informatie via de besloten WhatsApp-groep. Bezoek een Worship-Lab avond om je op deze groep te abonneren.

Op de zondag vóór Worship in Deventer willen we graag de liederen voor de week erna doorzingen met elkaar en God in aanbidding daarin zoeken. Daarnaast willen we graag met jullie bidden voor Worship in Deventer, dat een laagdrempelige plek wil zijn voor mensen die meer van God zoeken in hun leven. 

Locatie
Gebouw van de Baptistengemeente aan de Binnensingel 16 in Deventer.